Jandarmii orădeni defilează de 1 Decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jandarmii orădeni și-au sărbătorit astăzi patronul spiritual, pe Sf. Andrei, prin avansări în grad și s-au pregătit pentru defilarea de mâine, cu prilejul Zilei Naționale a României.

"Activităţile au început cu intonarea imnului de stat şi arborarea drapelului pe catarg, apoi s-au dat cititre mesajelor comenezii Jandarmeriei Române cu ocazia sărbătoririi Sf. Andrei, totodată evocându-se câteva momente desfăşurate pe 1 decembrie 1918, pentru ca în final să se treacă la avansarea în grad, a trei jandarmi, înainte de termen", spune căpitan Ioan Bogdan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Bihor.

De 1 decembrie un pluton de jandarmi va face parte din Garda de Onoare, care va participa la activităţile organizate municipalitate cu ocazia Zilei Naţionale a României. La activităţi vor fi prezenţi, alături de plutonul de onor, alţi 10 ofiţeri şi subofiţeri. "Pentru ca activităţile să se desfăşoare în bune condiţii, jandarmii vor veghea ca ordinea şi liniştea publică să nu fie încălcată", a adăugat Ioan Bogdan.

 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite