Jandarmii bihoreni au avut un sfârșit de săptămână plin de evenimente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmi
Jandarmi

Jandarmii bihoreni au avut un sfârșit de săptămână plin. Au prins cinci persoane suspectate de furt și au sancționat alte șapte pentru tulburarea liniștii publice, cerșetorie și scandal.

V.D. de 21 ani din Chişlaz şi C.R. de 21 ani din Poiana, au ajuns pe mâna oamenilor legii după ce ar fi furat dintr-un hypermarket din Oradea mai multe alimente şi cosmetice în valoare de 189,87 lei. V.R de 25 ani a ajuns în atenția jandarmilor după ce a fost prins într-un hypermarket cu o sticlă ascunsâ sub haină. L.I. de 50 ani a fost prins cu bunuri nealimentare în valoare de 56,98 lei, ascunse în buzunarul hainei. Jandarmii au început cercetările și în cazul lui T.A. de 30 ani din Oradea, care ar fi furat un parfum dintr-un magazin din Oradea, în valoare de 238 RON.

"Bunurile  au fost recuperate în totalitate şi restituite părţii vătămate", a declarat căpitan Ioan Bogdan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi. Dacă vor fi găsiţi vinovat, cei cinci bihoreni riscă închisoarea de până la 15 ani.

"Totodată au fost sancţionate contravenţional șapte persoane, cu amenzi în valoare totală de șapte sute de lei. O persoană a fost sancționată cu două sute de lei pentru proferarea de injurii sau expresii jignitoare, alte patru persoane, una cu două sute de lei şi trei cu câte o sută lei pentru apelarea în mod repetat la mila publicului şi o persoană cu două sute de lei, pentru provocarea de scandal în locuri publice", a precizat căpitan Ioan Bogdan.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite