Jandarmii bihoreni, pregătiţi pentru începerea sezonului de fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmii pregătiţi pentru competiţiile sportive
Jandarmii pregătiţi pentru competiţiile sportive

La sediul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Bihor, s-a desfăşurat Convocarea de pregătire cu reprezentanţii tuturor instituţiilor care au atribuţii în organizarea şi desfăşurarea competiţiilor sportive în judeţul Bihor.

În urma discuţiilor avute a fost reliefată buna colaborare între toţi factorii cu responsabilităţi în organizarea şi desfăşurarea în siguranţă a competiţiilor sportive. Calitatea serviciilor prestate de cei implicaţi reiese şi din numărul mic de evenimente negative produse în judeţul Bihor cu ocazia desfăşurării unor evenimente sportive.

Astfel, a fost aplicată o singură sancţiune contravenţională în valoare de 3000 lei, unui Club Sportiv, pentru nedeclararea prealabilă în timpul legal a unei întreceri sportive cu grad de risc, conform art.26, alin.1, lit. a din Legea nr4 /2008 cu modificările ulterioare.

Ca element de noutate s-a stabilit ca înaintea fiecărei etape din ligile 4 şi 5 la fotbal, un reprezentant al Jandarmeriei Bihor şi preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal, se vor întâlni pentru a stabili meciurile care ar implica o atenţie deosebită şi eventual, dispunerea ca măsurile de asigurare a ordinii publice să fie efectuate de jandarmi sau poliţişti, după caz.

La activităţi au participat reprezentanţi ai: Instituţiei Prefectului judeţului Bihor, cluburilor sportive, societăţilor de pază şi protecţie care asigură măsuri de ordine în incinta arenelor sportive, reprezentanţii Comisiei pentru Prevenirea şi Comabterea Violenţei în sport, Direcţiei Judenţene pentru Sport şi Tineret, Asociaţiei Judeţene de Fotbal Bihor, reprezentanţii IPJ Bihor, ITPF Bihor, ISU Bihor, Poliţiei Municipul Oradea, Poliţiei Băile Felix, Poliţiei Locale Oradea şi Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bihor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite