De 1 Iunie micuții orădeni au învățat să confecționeze cărți poștale din condimente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anul acesta Fundaţia Română pentru Copii, Comunitare şi Familie, împreună cu agenţia Manifest, a reușit să redefinească Ziua Internaţională a Copilului - 1 iunie. Organizatorii i-au sărbătorit pe micii orădeni într-o atmosferă specială, conturată în jurul unor idei generoase precum sănătate, curăţenie, sportivitate, respect faţă de natură şi distracţie.

De 1 iunie, în Parcul Brătianu de lângă Ştrandul Municipal din Oradea, s-a deschis JOOnior Park. De dimineaţa până seara, copiii au participat, după pofta inimii, la ateliere de creaţie, unde au pictat figurine de gips, au confecţionat şiraguri de mărgele și și-au demonstrat talentul artistic.  Sarea și piperul evenimentului a fost sesiune de confecționare de cărți poștale, din materiale neconvenționale, precum condimentele.

Concursuri de tot felul

Concursurile de face-painting, coafuri trăsnite, confecţionat îmbrăcăminte din ziare şi pungi de cumpărături i-au transformat, la propriu, pe micuții participanți. Atmosfera a fost întreţinută de clovni şi solişti renumiţi, precum David Bryan şi interpreţii grupului Meda Music.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite