Iubitorii de animale sunt aşteptaţi la Zilele adopţiei câinilor comunitari FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câini pentru adopție
Câini pentru adopție

Primăria va organiza în premieră în Oradea, Zilele adopţiei câinilor comunitari. Evenimentul va avea loc în perioada 10-11 iunie, între orele 10:00 - 18:00, în Parcul Olosig.

"Prin adoptarea acestor patrupede, se va elibera din spaţiul de cazare de la sediul fundaţiei, crescând astfel, spaţiul de cazare pentru alţi câini comunitari de pe raza municipiului, care vor fi aduşi aici. Cei aproximativ 40 de câinii, care vor fi oferiţi spre adopţie, sunt tunşi, sterilizaţi, vaccinaţi, deparazitaţi şi cu carnetul de sănătate la zi", spune Mirela Macra, purtătorul de cuvânt al Primăriei Oradea.

Iubitorii de animale care vor adopta un câine, vor primi din partea organizatorilor o zgardă cadou. De asemenea, ei vor beneficia pentru câinele adoptat de o tunsoare executată gratuit de o firmă specializată. Totodată, aceştia vor beneficia pentru câinii adoptaţi, de consultaţii gratuite şi tratamente medicale la preţuri reduse, oferite de fundaţia SOS Dogs. Cei prezenţi la acest eveniment vor putea asista la un spectacol demonstrativ de dresaj canin, jocuri, dar şi demonstraţii de pază şi apărare.

 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite