Iubitorii baschetului sunt așteptați în această seară la All Star Game, la Arena Antonio Alexe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bilet la meci costă 10 lei. Banii câștigați de pe urma evenimentului și ca urmare a donațiilor făcute de iubitorii baschetului românesc la balul caritabil de după meci vor fi donați Spitalului Municipal Gavril Curteanu, pentru achiziționarea unui aparat de ventilat, pentru a ușura suferința copiilor internați.

Federaţia Română de Baschet în colaborare cu Primăria Oradea şi Clubul Sportiv Municipal organizează azi, la Arena Antonio Alexe, un eveniment care are ca scop promovarea baschetului în România şi ajutorarea copiilor cu probleme. Este vorba despre „Old Star Game", un meci de baschet la care vor participa reprezentanţi de seamă ai baschetului românesc, cu începere de la ora 17:00 şi „All Star Game", un meci la care vor participa cei mai buni jucători de baschet din campionatul intern, cu începere de la ora 18:30. „Pentru oraşul nostru este un eveniment deosebit. Suntem onoraţi de organizarea unui astfel de eveniment, Oradea intrând pe circuitul baschetbalistic naţional, revenind acolo unde îi este locul", a declarat Şerban Sere, managerul secţiei de baschet a CSM Oradea.

La conferinţă a participat preşedinta Federaţiei Române de Baschet, Carmen Tocală, care a ținut să precizece că organizarea acestui eveniment la Oradea reprezintă o recunoaștere a progreselor făcute de baschetul bihorean în ultimii doi ani. "În ultimii doi ani am reușit să ridicăm atât baschetul feminin cât și cel masculin la Oradea", a spus Carmen Tocală.

Scopul principal al evenimentului este unul caritabil, reprezentanţii federaţiei şi cei ai municipalităţii împărţind azi, la mai multe grădiniţe şi şcoli din oraş, coşuri şi mingi de baschet. „Copiii au fost mulţumiţi, noi încercăm să îi atragem de mici către acest sport", a precizat Florin Birta, preşedintele CSM Oradea. Totodată,  aceştia au făcut o vizită la Spitalul Municipal „Dr. Gavril Curteanu", unde, din încasările evenimentului, se va achiziţiona un aparat de ventilat, pentru copiii de la secţia de Oncologie. Potrivit șefului CSM, spitalul are nevoie de 15.000 de euro, pentru a cumpăra un aparat de ventilat, necesar copiilor bolnavi internași pe secția de Oncologie. Birta a subliniat că până azi s-au vândut 60% din numărul biletelor puse în vânzare. Pentru meciul din această seară au fost tipărite 1.800 de bilete.
Iubitorii baschetului sunt aşteptaţi azi, de la ora 17:00 şi 18:30, la Arena Antonio Alexe, la un veritabil spectacol sportiv.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite