Italian acuzat de contrabandă, după ce a fost prins în Borș, cu un pistol cu gaz și muniție

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un pistol cu gaz, peste 800 de alice din plumb și zece butelii de gaz comprimat au fost găsite joi, în jurul orelor 23.00, în bagajele unui italian care a intrat în țară prin punctul de trecere a frontierei Borș, la volanul unui autoturism Nissan Pathfinder.

Potrivit comunicatului transmis de către de Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Bihor, italianul Paolo G., în vârstă de 37 ani, venise în România cu soția sa și cu o femeie în vârstă de 27 de ani, din Cluj. În bagajele sale, polițiștii de frontieră au găsit un pistol cu gaz, 818 alice din plumb şi 10 butelii de gaz comprimat, de câte 12 grame fiecare, pentru care bărbatul nu a putut prezenta autorizațiile necesare.

Contrabandă calificată

Armele şi muniţia aferentă au fost reţinute în vederea confiscării. Deși italianul le-a spus polițiștilor că nu știa că trebuie să le declare la intrarea în țară, acestuia i s-a întocmit lucrare penală, sub aspectul savârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată.  

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite