Ionuţ Rudeanu, ginerele ministrului Blaga a fost implicat într-un accident în Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc la intrarea în municipiul Hunedoara (foto Arhivă)
Accidentul a avut loc la intrarea în municipiul Hunedoara (foto Arhivă)

Surse din IPJ Hunedoara confirmă faptul că persoana care a provocat un accident soldat cu avarierea a trei maşini este ginerele ministrului de Interne Vasile Blaga. Accidentul a avut loc miercursi seara, la intrarea în munciipiul de pe malul Cernei.

Un accident de circulaţie, produs miercuri seara, în care trei maşini au fost avariate la avut drept autor pe Ionuţ Rudeanu, ginerele ministrului de interne Vasile Blaga. Ionuţ conducea un Audi Q 7 şi din cauza vitezei excesive a intrat în derapaj lovind un taximetru care circula pe aceeaşi bandă de mers. În urma impactului autoturismul Audi a fost proiectat într-o altă maşină aflată pe marginea şoselei.

Oficialii IPJ au refuzat să confirme identitatea celor implicaţi în accident, dar au confirmat că acesta a avut loc.  Potrivit acestora în urma verificărilor, s-a devedit că şoferul nu consumase băuturi alcoolice. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu o amendă de 180 de lei. Din fericire niciuna dintre persoanele aflate în maşinile implicate în accident nu a fost accidentată.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite