Invitaţie la film: "Due date" rulează în acest weekend la Hollywood Multiplex Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Due date
Due date

Sub semnătura regizorului Todd Phillips, "Sorocul" ni-i prezintă pe Robert Downey Jr. şi pe Zach Galifianakis  în rolurile a doi ghinionişti, care sunt forţaţi de împrejurări să pornească împreună într-o călătorie care se dovedeşte a fi pe cât de scandaloasă, pe atât de memorabilă.

Peter Highman (Robert Downey Jr.) se află în Atlanta în interes de serviciu şi se grăbeşte să revină în Los Angeles pentru că soţia sa Christina (Michelle Monaghan) urmează să dea naştere primului lor copil în aproximativ 5 zile. După ce este coborât cu forţa din avion în urma unei conversaţii inofensive despre bombe cu un alt pasager, viitorul tătic nu poate ajunge acasă în timp util decât traversând cu maşina întreg teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Avându-l ca partener de călătorie pe actorul aspirant Ethan Tremblay (Zach Galifianakis), care generează haos şi încurcături, misiunea lui Peter de a-i fi alături Christinei în momentul naşterii nu este deloc uşoară.

În plus, Peter se confruntă şi cu o altfel de problemă în călătoria sa: Cine poate fi tatăl biologic al copilului, atâta timp cât soţia sa nu a pierdut niciun moment legătura cu fostul iubit?

Filmul poate fi vizionat astăzi la orele 15:15, 17:30, 19:45şi  22:00.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite