Oradea: Ioan Blidar, președintele Clubului Investitorilor 01

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Ioan Blidar, președintele Clubului Investitorilor 01
Oradea: Ioan Blidar, președintele Clubului Investitorilor 01

Asociația Clubul Investitorilor 01 l-a schimbat  pe senatorul Ioan Mang din funcția de președinte executiv a filialei Bihor,  cu omul de afaceri Ioan Blidar.

Asociația a fost înființată în urmă cu opt ani, având ca principal scop crearea unui climat de afaceri favorabil în România, atragerea de investitori străini și stimularea investitorilor autohtoni. Asociația are reprezentanțe în SUA (New York, Chicago, Cleveland), Canada (Toronto, Montreal, Halifax), Tokio, Manilla, Beijing, iar în țară are filiale în Argeș, Arad, Bihor, Brașov, Constanța, Dâmbovița, Ilfov, Giurgiu, Timiș, Vâlcea, Brăila, Olt, Gorj.

Conducere nouă în Bihor

Printre președinții filialei din Bihor s-a numărat și omul de afaceri Ioan Mintaș, însă în ultima perioadă ea a fost condusă de senatorul Ioan Mang. "Domnul Mang va primi o funcție la nivel național, întrucât de când este senator nu se mai poate ocupa de filiala din Bihor. În locul lui a fost numit președinte executiv Ioan Blidar. Acesta va avea printre atribuții să creeze un climat favorabil afacerilor, să atragă investitori și să facă asociația mai vizibilă decât până acum", a spus în această dimineață directorul economic al asociației, Vasile Dumbravă. Cu ocazia investirii noului președinte, președintele Consiliului Județean Bihor a primit din partea Clubului Investitorilor 01 o diplomă de excelență pentru modul în care a promovat interesele județului Bihor în țară și peste hotare.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite