Învaţă limba germană în numai zece zile, la Şcoala lingvistică de vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii și adolescenții din Oradea au ocazia de participa timp de 10 zile la un curs estival de limba germană. „Manifestarea are loc la la inițiativa Facultății de Litere din cadrul Universității Oradea, în parteneriat cu Asociația pentru Promovarea Cooperării în Educație", spune Olimpia Popoviciu, purtătorul de cuvânt al instituției.

„Cursul este dedicat tuturor persoanelor care doresc un bun start în învățarea limbii germane pentru comunicarea de zi cu zi", a mai spus aceasta.
Orădenii interesați să învețe germana vor avea ocazia să studieze cu vorbitori nativi de limba germană. Astfel, la Oradea vin Sonja Rosenbrock și Svenja Hammer profesori la  Universitatea Bielefeld. „Prezența profesorilor care vorbesc nativ limba germană garantează un context autentic de învățare, foarte apropiat de realitatea din Germania și Austria", mai spune purtătorul de cuvânt.

Cursurile încep în data de 16 august și se vor desfășura pe două niveluri diferite: începători și mediu-avansați. „Taxa de participare este de 400 de lei de persoană, sumă în care sunt incluse materialele didactice dar și pauzele de cafea", mai spune Olimpia Popoviciu.
Absolvenții  cursul vor primi diplome de participare.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite