Intubarea pârâului Adona şi drumul rapid peste acesta vor fi gata până în toamnă acestui an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria va demara lucrările de realizare a căii de acces peste pârâul Adona
Primăria va demara lucrările de realizare a căii de acces peste pârâul Adona

În cadrul ultimei şedinţe de Consiliu Local au fost aprobaţi indicatorii tehnico-economici te pentru demararea proiectului „Realizarea căi de acces în Cartierul Nufărul II - Şoseaua de Centură a Municipiului Oradea, inclusiv utilităţi aferente - ETAPA a -III-a", de la strada Gheorghe Asachi până la podul peste Pârâul Adona, de pe strada Leonardo da Vinci.

Această investiţie se va realiza în corelare cu lucrările de regularizare a pârâului Adona, executate de către Administraţia Bazinală Ape Crişuri, respectiv intubarea acestuia în casetă de beton armat. Primăria Oradea va executa lucrări de amenajare a zonei. Astfel, se va continua drumul de acces între cele două străzi de-a lungul pârâului intubat şi va fi reamenajaă zona de locuinţe situată de-o parte şi de alta.

Valoarea investiţiei este estimată şa aproape două milioane de lei, iar durata de execuţie este prevăzută pentru 6 luni.

Investiţia presupune amenajarea părţii carosabile, realizarea a 111 locuri de parcare, amenajarea de alei, spaţii verzi,  trotuar, execuţia reţelelor de canalizare meteorică, canalizare pluvială,  dar şi a reţelelor de iluminat public.

După aprobarea indicatorilor tehnico-economici, municipalitatea va trece la organizarea procedurilor de licitaţie, după care vor începe lucrările.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite