La Spitalul Județean orădenii intră doar cu botoșei de plastic care costă un leu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vizitatorii şi bolnavii trebuie să plătească un leu pentru botoşeii de plastic. Însoţitorii pacienţilor internaţi sunt nemulţumiţi că trebuie să dea bani pe botoşeii din plastic pe care sunt obligaţi să îi poarte în spital.

De câteva zile, orădenii care vor să intre în incinta Spitalului Clinic Judeţean au parte de o surpriză. Conducerea spitalului a montat în sala de aşteptare un dispozitiv cu botoşei din plastic fără de care niciun vizitator nu are acces în spital.


Problema este că o pereche de botoşei costă un leu, bani pe care trebuie să-i plătească vizitatorii. „E mult mai igienic cu botoşei în picioare, mai ales într-un asemenea spital, unde sunt sute de bolnavi. Ce mă intrigă pe mine este faptul că trebui să plătim suma de un leu. Nu avem voie în spital dacă nu plătim botoşeii”, mărturiseşte Maria Secară, însoţitoarea unui bolnav. Conducerea spitalului motiveavă măsura luată spunând că în fiecare săptămâna clinica este vizitată de cel puţin 4.500 de persoane, iar botoşeii din plastic asigură condiţiile sanitare.


„În toate spitalele de peste hotare cei care intră în spital trebuie să îşi pună peste pantofi aceşti botoşei de protecţie”, a explicat Carmen Pantiş, managerul Spitalului Judeţean. „Pe lângă cheltuielile pe care le suportăm în spital, acum mai trebuie să plătim şi botoşeii. Nu este corect”, spune Adrian Foalosi.

În toate spitalele de peste hotare cei care intră trebuie să îşi pună peste pantofi aceşti botoşei.
Carmen Pantiş, manager spital

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite