După tentative de suicid eșuate au rămas internaţi în spitale sub observație medicală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două persoane care au încercat să își ia zilele ieri rămân sub observație medicală la Spitalul de Neurologie și Psihiatrie și pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Oradea.

Un bărbat şi o femeie au încercat ieri să se sinucidă alegând două metode destul de dure pentru a încheia socotelile cu viaţa. Prima tentativă aparţine unei femei care s-a aruncat de pe podul Dacia din Oradea în noaptea de duminică spre luni. Femeia a scăpat fără răni majore şi a ieşit din Crişul Repede pe propriile picioare. Acum ea este internată la Spitalul de Neurologie şi Psihiatrie.


Cel de-al doilea sinucigaş, C.C., este un bărbat cu vârsta de 19 ani şi este originar din judeţul Satu Mare, conform poliţiştilor. Acesta s-a pus în faţa unui marfar şi a aşteptat finalul cu mâinile pe urechi, dar mecanicul locomotivei a reuşit să evite uciderea bărbatului acţionând frânele de urgenţă.
Totuşi bărbatul a ajuns sub locomtivă, de unde a fost scos de un echipaj SMURD. „Pacientul a suferit multiple leziuni la membrele inferioare, membrele superioare, cap şi torace. Viaţa nu îi este momentan în pericol, dar a suferit leziuni foarte serioase la membrele inferioare. La acest moment este internat pe secţia de Terapie intensivă şi rămâne sub observaţie medicală”, a explicat doctorul Hadrian Borcea, medic şef al Unităţii Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean din Oradea.


Criză
Persoanele care vor să-şi ia viaţa au, de cele mai multe ori, probleme financiare

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite