Poliţiştii îl vor după gratii pe interlopul beat, urmărit ieri ca-n filme prin Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Intervenţia mascaţilor l-a determinat pe şofer să iasă din maşină
Intervenţia mascaţilor l-a determinat pe şofer să iasă din maşină

Interlopul orădean urmărit miercuri de către poliţişti pe străzile oraşului va fi prezentat astăzi procurorilor, pentru ca aceştia să solicite instanţei arestarea sa preventivă. Călin Balint a condus beat şi fără permis, încercând să scape de poliţişti şi baricadându-se în maşină.

Potrivit informaţiilor transmise de către Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bihor, poliţiştii rutieri au reţinut miercuri un orădean în vârstă de 39 de ani, care este acuzat că a condus cu permisul anulat de mai bine de doi ani şi cu o alcoolemie ridicată. „Miercuri, în jurul orei 05.00, acesta a condus un autoturism pe DN 1, având anulat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice din anul 2008 şi a refuzat să oprească la semnalul regulamentar al poliţiştilor rutieri, fiind urmărit şi oprit în trafic pe raza municipiului Oradea", a relatat Alina Dinu.

Consumase alcool

Probele biologice examinate de specialiştii de la Serviciul de Medicină Legală Oradea au arătat că şoferul a avut o alcoolemie de  1,85 gr/l alcool pur în sânge.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite