Interlop în libertate, în timp ce victima sa se zbate între viață și moarte, pe patul de spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Șoferul Mercedes-ului și amicii săi au amenințat martorii
Șoferul Mercedes-ului și amicii săi au amenințat martorii

Orădeanca Anca Jurcan, în vârstă de 23 de ani, se zbate între viață și moarte pe patul de spital, în timp ce Iuliu Chiș, interlopul care a provocat accidentul de sâmbătă seară - în urma căruia a murit sora sa geamănă Adriana Jurcan, își continuă viața nestingherit, fiind cercetat în stare de libertate.

Viața orădeancei Anca Jurcan nu va mai fi niciodată la fel, după teribilul accident petrecut sâmbătă seară, la intersecția străzilor Meşteşugarilor cu Barcăului din Oradea. Dacă sora sa Adriana a murit pe loc în urma impactului violent dintre bolidul interlopului și autoturismul Tico în care se afla alături de verișoara lor Mihaela Jurcan (22 ani), Anca a avut zile. „Starea pacientei este critică, dar stabilă. Faptul că nu i s-a deteriorat starea este un prim semn bun", a spus astăzi Hadrian Borcea, șeful UPU - Smurd Bihor. „Leziunea pacientei este foarte gravă. Chiar dacă va supraviețui, viața sa nu va mai fi la fel", a mai spus Borcea, explicând că Anca ar putea rămâne paralizată.

Liber

În timp ce Anca și verișoara sa Mihaela sunt la spital, Iuliu Chiș (37 ani) este cercetat în stare de libertate. „Polițiștii de la Serviciul Rutier continuă cercetările, în colaborare cu procurorii", a spus astăzi Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție al Județului Bihor. Aceasta nu a dat deocamdată detalii despre viteza sau alcoolemia lui Iuliu Chiș. Martori de la accident spun însă că acesta era sub influența băuturilor alcoolice și că avea o viteză de cel puțin 150 km la oră.  

Accident

Dă click pe poză pentru a vedea o galerie foto de la accident

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite