Instructaj în oglindă pentru polițiștii bihoreni și unguri la granița dintre cele două țări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Polițiștii bihoreni au participat astăzi la o serie de instructaje care s-au desfășurat simultan cu pregătirile polițiștilor din Hajdu Bihor. Pregătirile comune au demarat la ora 7.00, ora României. Echipajele instruite vor supraveghea liniștea sărbătorilor pascale.

Instructajul a avizat  echipajele poliției județene, poliției rutiere, a frontieriștilor, a jandarmilor și a serviciului de combatere a criminalității. „Realizăm această acțiune simultană pe raza județelor Bihor și Hajdu Bihar, pentru a ne asigura că în timpul sărbătorilor vom combate infracționalitatea și principalele cauze ale accidentelor rutiere în zona frontierei dintre cele două țări", explică inspectorul Alina Dinu.

Un pas înainte spre spațiul Schengen

Polițiștii bihoreni și unguri fac front comun la frontiera celor două țări și pentru că se pregătesc pentru aderarea României la spațiul Schengen, când frontierele vor fi deschise circulației. Astfel, în timpul sărbătorilor pascale, la graniță vor fi prezente patrule mixte. Alături de poliștiști și jandarmi, de sărbători vor efectua controale și inspectori ai Registrului Auto, care vor verifica șoferii.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite