Inspectorii de muncă au început ancheta în privința avortului de la bandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cazul Feliciei Tomuța, orădeanca în vârstă de 21 de ani care a pierdut vinerea trecută sarcina, în timp ce se afla la bandă, la o fabrică de încălțăminte, a ajuns în atenția Inspectoratului Teritorial de Muncă Bihor. Inspectorii au trecut vineri pragul fabricii, administrată de un cetățean italian.

Citește aici prin ce traume a trecut Felicia

Cazul Feliciei Tomuța, orădeanca în vârstă de 21 de ani care a pierdut vinerea trecută sarcina, în timp ce se afla la bandă, la o fabrică de încălțăminte, a ajuns în atenția Inspectoratului Teritorial de Muncă Bihor. „O echipă mixtă, formată din inspectori pe probleme de relații de muncă și inspectori pe probleme de securitate și sănătate în muncă, a fost vineri în control la unitatea respectivă", a spus Loredana Șuta, consilier juridic la ITM Bihor. Aceasta a subliniat că rezultatele controlului de la fabrica administrată de italianul Marco Baccelli nu vor putea fi comunicate mai devreme de luni.

Înapoi la bandă

Tot atunci, tânăra Felicia Tomuța ar trebui să se prezinte din nou la locul de muncă, având în vedere că vineri a fost ultima sa zi de concediu medical. „Luni ar trebui să merg la serviciu", a spus Felicia, îngrijorată că ar avea de suferit de pe urma faptului că a depus reclamație la ITM Bihor. Cu privire la faptul că cele mai multe dintre colegele sale de serviciu refuză să-i susțină povestea și acuzele în privința maistrului, Felicia a spus că acestea sunt speriate și că nu vorbesc pentru a nu-și pierde slujbele.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite