Oradea: Înșelăciune de peste o sută de mii de lei, cu băuturi alcoolice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Înșelăciune de peste o sută de mii de lei, cu băuturi alcoolice
Oradea: Înșelăciune de peste o sută de mii de lei, cu băuturi alcoolice

Un administrator prahovean a cumpărat în lunile iulie și august băuturi alcoolice, pe care le-a plătit cu patru bilete la ordin. Cum contul bancar îi era gol, tânărul, în vârstă de 31 de ani, a provocat un prejudiciu de peste o sută de mii de lei, unei firme din Oradea.

Potrivit informațiilor transmise astăzi de Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție Județean (Bihor), împotriva bărbatului s-a început joi urmărirea penală, sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune. P.M.D este din comuna Bucov, județul Prahova, și este suspectat că, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale cu sediul în Ploieşti, ar fi indus şi menţinut în eroare reprezentanţii unei societăţi din Oradea, cu care ar fi încheiat şi derulat un contract de vânzare-cumpărare.

Fără bani în cont
„În baza respectivului contract, prahoveanul este suspectat că,în perioada 16 iulie – 7 august, ar fi achiziţionat în numele societăţii diverse băuturi alcoolice, pentru plata cărora ar fi emis patru bilete la ordin, fără a avea disponibilul necesar în contul bancar”, precizează Alina Dinu. Prejudiciul cauzat este de 117.174 lei. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor, cu suspectul în stare de libertate.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite