Inginerii, cei mai avantajaţi pe piaţa muncii, dintre absolvenţii de studii superioare din Bihor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bihorenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă nu au foarte multe opţiuni. Lista locurilor de muncă vacante de săptămâna aceasta cuprinde numai 127 de oferte, dintre care doar zece sunt pentru persoane cu studii superioare. Cele mai multe dintre acestea sunt pentru ingineri.

Potrivit informaţiilor publicate de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor, şomerii sau persoanele care vor să-şi schimbe locul de muncă pot aplica pentru 127 de slujbe, dintre care 112 sunt din Oradea.

Meseria, brăţară de aur

Absolvenţilor de studii superioare le sunt oferite zece joburi, de inginer mecanic, inginer producţie, inginer electronist, programator şi inspector resurse umane. Pentru bihorenii cu studii medii, 32 de angajatori scot la concurs 70 de locuri de muncă. Săptămâna aceasta au şanse de angajare persoanele care vor să lucreze ca dansatoare, reprezentant comercial, asistent manager (cu condiţia să vorbească limba engleză),  bucătar şef, tehnician reclame decorator, îngrijitor clădiri, casier, zidar, şofer camion, betonist, dulgher sau croitoreasă. Muncitorii necalificaţi din Oradea au la dispoziţie 32 de locuri de muncă. Pentru şomerii din judeţ, la Aleşd sunt oferite 15 locuri de muncă, în domeniul confecţiilor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite