Infracțiunile „preferate” ale șoferilor rămân alcoolul și lipsa permisului la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Șoferii continuă să ignore legislația rutieră și se încăpățânează să conducă sub influența băuturilor alcoolice sau fără permis fapte pentru care se aleg cu dosare penale de la poliție.

Ieri în jurul orei 08.53, pe drumul judeţean 191 /B, a fost depistat F.F.D., de 39 de ani, din comuna Popeşti, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere.În aceeași zi în jurul orei 20.00, pe raza localităţii Vărzari a fost depistat V.I.A. de 32 de ani, din comuna Popeşti, în timp ce conducea un autoturism a cărui număr de înmatriculare avea perioada de valabilitate expirată din 26 ianuarie 2010. În aceleași condiții a fost depistat în trafic B.I., de 27 de ani, din localitatea Stroieşti, Judeţul Suceava, în timp ce conducea un autoturism având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În fiecare dintre cazuri s-a întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

În jurul orei 16.20 tot joi, a fost depistat T.G., de 58 de ani, din Comuna Ip, Judeţul Sălaj, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Suplacul de Barcău, având o concentraţie alcoolică de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în jurul orei 20.30, a fost depistat D.L.P., de 45 de ani, din comuna Balc, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Almaşu Mic,   având o concentraţie alcoolică de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în jurul orei 17.23, a fost depistat M.L.G., de 30 de ani, din comuna Balc, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Almaşu Mare, având o concentraţie alcoolică de 0.53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În fiecare dintre cazuri au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Bihor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite