Oradea: Parcarea Independenței, plină cu mașini de lux și retro (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima ediție a Top Auto se anunță a fi un succes. În această dimineață, la deschiderea târgului, parcarea Independenței era deja plină de automobile, femei frumoase și vizitatori. Biletul de intrare costă 5 lei.

În parcare veți putea admira peste o sută de mașini, de la toți dealerii auto locali. Cele mai mare spații sunt ocupate de BMW, Opel, Chrysler, Saab și Mercedes. „Avem un colț al băieților răi, unde proprietarii unor mașini precum Bentley, Maserati, Porsche au binevoit să și le expună publicului larg”, ne-a spus în această dimineață Mihai Dacin, organizatorul evenimentului. Top Auto 2009 reprezintă o colaborare a Top Press cu Casa de Cultură a Municipiului Oradea și Primăria Oradea.



Concursuri de frumusețe auto și feminină

„Zona zero” a evenimentului o reprezintă cea ocupată de mașinile și motoarele retro, care se vor întrec într-un concurs, în această seară. Există un colț verde, pentru amatorii de golf, dar și limuzine și ATV-uri. Sâmbătă, de la orele 16.00, se va desfășura un concurs de tunning. Evenimentul se încheie duminică, zi în care, de la orele 16.00, va începe un concurs de Miss, în care își vor disputa coronița câteva dintre cele mai frumoase orădence.

 

image
image
image
image

 CITEȘTE ȘI

Mașini, concursuri și cursuri de golf la Top Auto 2009

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite