Începe perioada soldărilor de iarnă, cu produse la preţuri reduse chiar şi cu până la 80%!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În câteva zile, orădenii amatori de cumpărături vor avea şansa să-şi cumpere produse de sezon mult mai ieftine, deoarece începe perioada reducerilor. Soldările de toamnă-iarnă vor avea loc din 15 ianuarie până pe 15 aprilie. 

Conform legii perioada de soldare are o durată maximă de 45 de zile, cu condiţia ca produsele propuse pentru soldare să fie achitate furnizorului de către comerciant cu cel puţin 30 de zile înaintea datei de debut a perioadei de vânzări de soldare şi oferite spre vânzare în mod obişnuit înaintea acestei date.

„Comercianţii au obligaţia să notifice la primăria în a cărei rază teritorială îşi desfăşoară activitatea perioada în care efectuează vânzările de soldare cu cel puţin 15 zile înainte de începerea operaţiunilor", se spune într-un comunicat de presă al Primăriei Oradea.  


Unele dintre magazine au pus deja anunţuri conform cărora reducerile urcă de la 30-40% până la 80%, informaţii care atrag clienţii pasionaţi de shopping. Până la ora actuală numai 15 magazine au anunţat Poliţia Locală că vor face reduceri.

Ceilalţi care vor face soldări, dar nu vor anunţa autorităţile vor fi arşi la buzunar: nerespectarea obligaţiei de a  notifica primăria despre perioada în care efectuează reducerile, cu cel puţin 15 zile înainte de începerea operaţiunilor, se sancţionează cu amendă de la 400 - 2.000 lei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite