Începând de astăzi, orădenii pot face o baie termală în ștrandul din Ioșia (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ștrand Ioșia
Ștrand Ioșia

Ștrandul Ioșia s-a deschis oficial în această dimineață. Ștrandul își așteaptă clienții până la închiderea sezonului estival. Orădenii pot avea acces la apele termale pe baza de bolet sau pe baza unui abonament lunar. Militarii, studenții și elevii beneficiază de 50% reducere.

După lungi discuții, acuze și insistențe din partea pensionarilor nemulțumiți de faptul că nu pot face o baie în apă termală și pe timp de iarnă, ștrandul Ioșia și-a deschis porțile oficial, în data de șase aprilie. „ Ștrandul este dotat cu două bazine de 1000 metri cubi și trei bazine de 350 de metri cubi, dușuri exterioare și interioare și unități comerciale  care de astăzi au intrat în funcțiune. De asemenea, asigurăm servicii medicale, pentru urgențe, în permanență. Temperatura apei este de 39 grade celsius”, spune administratorul bazinului, Gheorghe Sime. Pensionarii vor avea acces gratuit la ștrand doar în zilele de marți, miercuri, joi și vineri, în timp ce sâmbăta și duminica ei vor putea intra cu bilet redus la prețul de trei lei. Alătuti de pensionari, au acces gratuit la ștrand în timpul săptămânii și deportații, victimele oprimării comuniste, sau persoanele cu dizabilități.

Orădenii care nu se încadrează în aceste categorii vor achita 7 lei pe zi de persoană, în timp ce studenții la zi și elevii vor achita 3 lei pe zi. De asemenea, se pot face abonamente. Un abonament pentru un adult costă 55 de lei/lună, cu cinci lei mai mult decât anul trecut,  iar un abonament pentru elevi și studenţi costă 30 de lei/lună, la fel ca în 2009.

Programul de primăvară al ștrandului este între orele 8.00-17.00. În sezonul estival, orarul va fi între orele 7.00-18.00

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite