O femeie de 60 de ani din Oradea ani a murit aseară într-un incendiu de proporții

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au intervenit, dar femeia nu a mai putut fi salvată
Pompierii au intervenit, dar femeia nu a mai putut fi salvată

Nicolae Baroş, un orădean în vârstă de 73 de ani, şi-a pierdut soţia într-un incendiu izbucnit aseară, într-o casă de pe strada Henrik Ibsen din Oradea. Septuagenarul se află astăzi în stare stabilă, la spitalul judeţean.

Soţia sa, în vârstă de 60 de ani, nu a putut fi salvată. „Femeia a decedat la o oră după ce a fost găsită. Avea arsuri la căile respiratorii şi arsuri de gradul trei şi patru la faţă, mâini şi torace”, a declarat Emil Boţcău, purtător de cuvânt la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Nu s-a putut salva la timp
Acesta a mai specificat că femeia avea afecţiuni cronice din cauza cărora era ţintuită la pat, motiv pentru care nu s-a putut salva la timp, ca şi soţul ei, din calea flăcărilor. Nicolae Baroş este internat la secţia de terapie intensivă a spitalului judeţean. „Bărbatul are arsuri de gradul doi, pe 11 la sută din suprafaţa totală a corpului”, a spus în această dimineaţă Florian Bodog, managerul spitalului judeţean.
Incendiul izbucnit aseară la casa de pe strada Henrik Ibsen nu este singular. În ultima perioadă, pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Crişana au avut de stins numeroase incendii provocate de folosirea unor mijloace improprii de încălzire.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite