În medie, opt bihoreni își pierd zilnic dreptul de a conduce pe drumurile publice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
carosabilul umed creează probleme
carosabilul umed creează probleme

250 vitezomani au fost sancționați, la sfârșit de săptămână, de către agenții de circulație bihoreni. Aceștia au organizat o amplă acțiune, cu radare dispuse în casacadă pe două dintre principalele artere din județ.

485 de sancțiuni în valoare de 72.520 lei au fost aplicate, în acest week-end, șoferilor indisciplinați. Mai mult de jumătate dintre aceștia au fost depistați în trafic în timp ce rulau cu viteză peste limita legală. "Mai multe aparate radar dispuse în cascadă au acționat pe drumul național 79, Oradea-Arad. Au fost aplicate 103 sancţiuni în valoare de 13.340 lei, din care 78 de sancţiuni pentru nerespectarea regimului legal de viteză", a spus inspectorul principal Alina Dinu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Bihor. Pe drumul național 76, Oradea-Deva au fost aplicate 50 de sancțiuni și șase permise au fost reținute în vederea suspendării. Patru dintre șoferi conduceau sub influența băuturilor alcoolice.

Zilnic, opt bihoreni rămân fără permis de conducere

Acțiunea desfășurată la sfârșit de săptămână pe arterele din județ a scos la iveală realitatea cruntă. În trei zile, 24 de permise au fost reținute în vederea suspendării. Unul dintre șoferii care a rămas fără permis a fost surprins în timp ce rula la volanul autoturismului cu 140 kilomteri pe oră. Tânărul de 29 ani se deplasa pe Calea Sântandreiului, arteră pe care în urmă cu exact patru zile, o femeie de 48 ani și-a pierdut viața după ce nu a adaptat viteza în condițiile unui carosabil umed.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite