Ilaria Cherloabă a participat la Dansez pentru tine pentru a-şi ajuta tatăl bolnav

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilaria Cherloabă
Ilaria Cherloabă

Orădencei nu i-a fost străin dansul înainte de a participa la „Dansez pentru tine“. Ea a făcut parte din trupa de dans modern „Cool Style”. Ilaria a dansat alături de trupa ei încă din 2004, aşadar experienţa în materie de dans a ajutat-o să fie selectată să participe la concursul de dans din cadrul emisiunii

Profil


Născută: 5 decembrie
1986, Oradea
Familie: Necăsătorită

Studii: Facultatea de Ştiinţe Economice din Oradea

 „Am participat la preselecţia pentru emisiune în urmă cu doi ani, îndrumată de colegii din trupa mea de dans, iar dorinţa de a-l ajuta pe tatăl meu m-a impulsionat şi mai tare să fac acest pas. A fost un vis devenit realitate, iar după părerea mea toate lucrurile se întâmplă la momentul potrivit. Mă bucur nespus că am primit această şansă, este o experienţă de neuitat”, spune Ilaria.


Partenera lui Liviu de la L.A.


Cea mai mare satisfacţie a Ilariei este faptul că a reuşit să-l ajute pe tatăl ei datorită pasiunii ei, dansul. Experianţa trăită de ea în cele două luni departe de familie şi de prieteni a ajutat-o să devină mai ambiţioasă şi mai încrezătoare în propriile ei forţe. „Două luni departe de familie m-au făcut mult mai ambiţioasă, mai încrezătoare şi cu o dorinţă puternică de a nu-i dezamăgi pe ai mei. De acum înainte, mai mult ca niciodată, mă voi bucura ca am părinţi extraordinari şi am să fac tot posibilul să-i vad mereu cu zâmbetul pe buze”, spune orădeanca


Odată ajunsă la Bucureşti, Ilaria s-a pus serios pe dansat alături de Liviu, cunoscutul cântăreţ, fost membru al formaţiei L.A. Numărul orelor de repetiţii a început să crească treptat, de la câte două ore pe zi au ajuns să muncească chiar şi zece ore zilnic. „Cu orele de repetiţii m-am obişnuit destul de repede, mai ales că eram foarte motivată. Am început cu câte o oră-două pe zi deoarece nu puteam mai mult din cauza genunchiului, dar mă bucur nespus că Liviu şi coregraful nostru, Lilian, m-au înţeles şi ne-am descurcat împreună foarte bine. În ultima perioadă ne antrenam tot mai mult”, povesteşte Ilaria.


Pe măsură ce se apropia momentul cel mai important, şi anume finala, Ilaria a uitat de oboseală şi chiar şi de genunchiul care o supăra. „Am învăţat cum este să fii parte dintr-o echipă adevărată, să lupţi împreună cu ei, am avut deosebita plăcere să cunosc oameni deosebiţi care se ocupau de noi, de emisiune şi făceau orice pentru ca totul să iasă bine”, spune concurenta. Ilaria spune că această experienţă i-a schimbat viaţa şi că tot ce a învăţat acolo şi oamenii pe care i-a cunoscut i-au adus numai bucurii şi peste ani îşi va aminti cu plăcere de această perioadă.

Întrebări şi răspunsuri

Ai primit oferte în urma concursului?
Deocamdată trebuie să stau câteva luni la recuperare cu genunchiul. Nu am fost operată doar la menisc, ci şi la ligamentele încrucişate care necesită o perioadă destul de mare de refacere.

Ce doreşti să faci mai departe?
Doresc să mă bucur de ceea ce am realizat şi cred că voi continua să predau dans la grădiniţe. M-am ataşat foarte tare de copilaşi şi mă bucur că pot să le transmit din pasiunea mea, dansul.

Ce a însemnat participarea la acest concurs?
Această ediţie a fost specială pentru că noi, copiii, am primit şansa de a ne ajuta părinţii pentru tot binele pe care ni l-au oferit.

Ce-i place

Ilaria spune că-i place foarte mult sportul, mişcarea în general (dansul, tenisul, înotul). Îi plac călătoriile şi iubeşte marea.

Ce nu-i place

Ilaria spune că cel mai mult îi displace minciuna şi oamenii care se folosesc de ea pentru diverse scopuri. Ea spune că are încredere în oameni şi că toţi ar trebui să creadă în propriile lor puteri.

Efect
„Dansez pentru tine“ i-a schimbat viaţa şi tot ce a învăţat i-a adus bucurii

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite