ITALIAN ŢEPAR A împrumutat bani garantând cu o maşină care nu îi aparţinea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia a demarat o anchetă
Poliţia a demarat o anchetă

Un cetăţean italian este acuzat de poliţiştii de investigare a fraudelor că a împrumutat peste 2.000 de euro de la un orădean şi a garantat suma cu o maşină care nu îi aparţinea. Bărbatul este cercetat pentru înşelăciune.

La începutul acestei săptămâni, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor (SIF) din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţulului (IPJ) Bihor au început urmărirea penală împotriva unui italian în vârstă de 50 de ani. „Acesta este suspectat că, la 26 august 2009, şi-ar fi declarat în fals calitatea de administrator al unei societăţi comerciale orădene în momentul autentificării notariale a unui contract de împrumut cu garanţie mobiliară, garantând în această calitate un împrumut în valoare de 2.050 Euro, cu un autoturism proprietate a respectivei societăţi. Cel în cauză a indus astfel în eroare persoana de la care a luat împrumutul, cărei nu i-a mai restituit banii", a relatat Alina Dinu, purtător de cuvânt la IPJ Bihor

Continuă cercetările

Poliţiştii SIF continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspectului şi pentru recuperarea prejudiciului.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite