INCREDIBIL Dispariţia unei orădence a fost reclamată abia după patru ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O orădeancă a plecat de acasă în urmă cu patru ani şi nimeni nu a sesizat dispriţia ei. Fiica femeii s-a întors zilele trecute de la muncă din străinătate şi a găsit apartamentul mamei gol, astfel că a anunţat Poliţia.

Retek Ilona, în vârstă de 54 ani a fost văzută ultima dată de către vecini în cursul anului 2008. Deşi au trecut ani buni de când femeia nu a mai intrat în apartamentul din Oradea, nimeni nu a sesizat dispariţia ei la Poliţie.

Zilele trecute fiica femeii s-a întors acasă de la muncă din străinătate. A rămas surprinsă când a intrat în apartamentul mamei sale şi l-a găsit gol. A început să o caute  pe la rude, dar nici urmă de ea. În cele din urmă, a sesizat dispariţia acesteia la poliţie.  

Retek Ilona are1,55 metri înălţime, aproximativ 55 de kilograme, faţă ovală, ten deschis şi ochii căprui. "Familia nu a putut furniza detalii cu privire la îmbrăcămintea pe care o purta aceasta la data dispariţiei. Oricine poate furniza informaţii despre persoana dispărută este rugat să  apeleze gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia", a spus inspector principal Alina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite