INCONŞTIENŢĂ Şofer în vârstă de 25 de ani, prins conducând cu 147 km la oră prin oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un orădean în vârstă de 25 de ani a fost depistat duminică, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 147 km/h, într-o zonă unde viteza maximă admisă este de 50 de km /h. Tânărul nu a fost singurul vitezoman din acest weekend , o şoferiţă fiind prinsă circulând cu 103 km/h, în Săcădat.

Potrivit informaţiilor primite de la Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor, weekend-ul trecut a fost unul al exceselor de viteză, peste 350 dintre cele aproape 500 de sancţiuni aplicate fiind din cauza depăşirii limitelor legale de viteză. „Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 497 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 89.000 de lei. Totodată, 15 permise de conducere au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice şi au fost constatate trei infracţiuni şi zece tamponări", a spus Alina Dinu.

În grabă mare, prin localitate

Duminică, pe DN 1, a fost depistat radar un orădean de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 147 km/h, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 km/h. Vineri, în jurul orei 08.16, în localitatea bihoreană Săcădat, a fost depistată radar o orădeancă în vârstă de 35 de ani, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 103 km/h, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 km/h. „Ambii şoferi au rămas fără permis pentru trei luni şi au primit între 9 şi 20 de puncte penalizare", a spus Alina Dinu. Având în vedere ca valoarea unui punct de penalizare este de 70 de lei, vitezomanii şi-ar putea plăti graba cu sume cuprinse între 630 şi 1.400 de lei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite