Un orădean s-a urcat la volan fără permis şi a ajuns în comă la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

Şase persoane au fost rănite în această dimineaţă, în urma unui accident petrecut în Oşorhei. Cel mai grav rănit a fost chiar şoferul care a provocat accidentul, un orădean în vârstă de 30 de ani care s-a urcat la volan deşi nu deţine permis de conducere.

În această dimineaţă, în jurul orei 07.20, pe DN1, în localitatea bihoreană Oşorhei, un orădean în vârstă de 30 de ani, în timp ce conducea, fără a poseda permis de conducere, o autoutilitară înmatriculată în judeţul Bihor, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare. Astfel, autoutilitara a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu o altă autoutilitară înmatriculată în judeţul Bihor, condusă regulamentar din sens opus de către un bihorean în vârstă de 41 de ani, din comuna Sântandrei.

Victime la spital

După acroşaj, primul vehicul s-a răsturnat peste portbagajul unui autoturism Dacia, oprit regulamentar în afara părţii carosabile. „În urma accidentului rutier, atât conducătorul primei autoutilitare, cât şi pasagerul său, un orădean în vârstă de 31 de ani, au suferit multiple leziuni pentru îngrijirea cărora au fost internaţi în spital. Leziuni mai uşoare au suferit alţi doi pasageri aflaţi în prima autoutilitară, respectiv orădenii M.V., de 24 de ani şi F.S., de 20 de ani. De asemenea, leziuni uşoare au suferit şi conducătoarea celei de-a doua autoutilitare, B.F., şi pasagerul său, D.V., de 40 de ani, din comuna bihoreană Finiş, aceştia fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale", a spus Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor.Cercetările în cauză continuă.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite