FOTO Luxul în doze mici salvează piaţa imobiliară din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Apartamente în al treilea bloc din cartierul Luceafărul
Apartamente în al treilea bloc din cartierul Luceafărul

Compania Selina a inaugurat astăzi al treilea bloc din cartierul Luceafărul, un sfert din cele 106 apartamente fiind deja vândute, deşi metrul pătrat în noul bloc costă 795 de euro. Cea mai mare trecere o au apartamentele cu una şi două camere, această tendinţă fiind resimţită şi în celelalte cartiere rezidenţiale din oraş.

Al treilea bloc din ansamblul rezidenţial Luceafărul, de pe Calea Aradului, a fost inaugurat astăzi. „Din cele 20 de apartamente cu o cameră, mai sunt disponibile două sau trei. Preţul unui apartament cu o cameră este de 31.000 de euro", a spus Selina Pruncuţ,  administrator Selina Invest. Cel mai mic apartament cu două camere, care are o suprafaţă de 50,5 mp costă 46.000 de euro.

Se adaptează cererii

Deşi piaţa imobiliară nu este acolo unde şi-ar dori dezvoltatorii, Beniamin Rus, preşedintele Selina, a spus că firma poate să înceapă să construiască de acum câte 3-4 blocuri pe an. „Avem semnale că trebuie să construim apartamente sociale, de două camere, la circa 40.000 de euro. Acestea trec cel mai bine", a declarat Beniamin Rus. Cel mai scump apartament din cartierul Luceafărul costă peste 300.000 de euro, însă reprezentanţii Selina recunosc că acum nu este momentul pentru apartamente mari. „Am făcut modificări, pentru a avea mai multe apartamente cu două şi cu trei camere", a spus Selina Pruncuţ.

Apartamente în al treilea bloc din cartierul Luceafărul Aproximativ 25.000 de apartamente au fost scoase la vânzare în 2011 în Bucureşti, cu 6% mai multe faţă de 2010 Apartamente în al treilea bloc din cartierul Luceafărul

Dă click pe poze pentru a vedea imagini din noul bloc

Ofertă

Al treilea bloc din cartierul inaugurat în 2008 în prezenţa Mihaelei Rădulescu are zece etaje, cu 106 apartamente, dintre care 20 sunt cu o cameră, 56 cu două camere, 28 cu trei camere şi două apartamente cu cinci camere.

Tendinţă

Apetitul orădenilor pentru apartamente cu una sau două camere se resimte şi în cartierul Prima, unde, de asemenea, acestea sunt cele mai căutate, potrivit listei cu apartamente, vândute şi disponibile, postată pe site-ul firmei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite