Marţi are loc primul termen în procesul interlopului Iuliu Kiss, şoferul criminal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interlopul Iuliu Alexandru Kiss este dispus să plătească  30.000 de lei pentru a ieşi de la închisoare. Suma a fost depusă de către avocaţii interlopului, la dosarul în care acesta este cercetat. Primul termen al procesului în cazul Iuliu Kiss va avea loc mâine dimineaţă.

Cu toate că suma de bani a fost achitată, interlopul va fi eliberat doar dacă judecatorul va admite măsura, în şedinţa care se va desfăşura marţi dimineaţă. Dacă decizia va fi în favoarea lui acesta va putea fi obligat să nu părăsească localitatea sau ţara. La începutul lunii iunie interlopul Paprika a spulberat autoturismul Tico în care se aflau Adriana Jurcan (24 de ani), sora ei geamănă Anca şi verişoara celor două, Mihaela.

Autoturismul Mercedes cu care gonea Kiss, beat şi grăbit să ajungă la nunta unui alt interlop, Pompiliu Marcu, a proiectat Tico-ul în care aflau cele trei tinere, la circa cincizeci de metri distanţă. Adriana a murit pe loc, iar Anca şi Mihaela au fost grav rănite.  Iulius Kiss a fost arestat la câteva zile după producerea accidentului.

Prin intermediul avocaţilor el a transmis familiei victimei că este dispus să sprijine financiar tratamentul Ancăi în străinătate şi a virat, imediat după accident, în contul deschis pentru cele două fete suma de 5.000 de lei. „Banii depuşi de Iuliu Kiss pentru ajutorarea fetelor sunt în cont. Nu s-a atins nimeni de ei, iar contul va fi închis. Noi vom anunţa instanţa despre faptul că Iuliu Kiss a depus aceşti bani. Pe 16 august va începe procesul, iar despăgubirile cerute vor fi semnificative având în vedere gravitatea faptei" a spus Mircea Ursuţa, avocatul familiei Jurcan.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite