Oradea: Hoți la vârsta a treia, prinși în mai puțin de o oră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Hoți la vârsta a treia, prinși în mai puțin de o oră
Oradea: Hoți la vârsta a treia, prinși în mai puțin de o oră

Trei bucureșteni de 65, 54 și 40 de ani au fost reținuți joi de către polițiști, după ce i-au furat unui poștaș din Vașcău, 10.000 de lei, din geantă. La nici o oră după furt, cei trei au fost reținuți, după ce unul dintre ei a aruncat banii lângă un stâlp.

Ieri, în jurul orei 14.08, poliţia a fost sesizată prin sistemul 112, de către poștașul din localitatea Vaşcău. Acesta a anunța că persoane necunoscute i-au sustras, prin distragerea atenţiei, o importantă sumă de bani, din geantă. Poștașul era în timpul serviciului. La mai puțin de o oră de la sesizare, poliţiştii din Sâmbăta i-au depistat pe cei trei hoți, într-un autoturism, înmatriculat în străinătate. Somați de polițiști, hoții s-au panicat și unul dintre ei a aruncat banii furați, în aproprierea unui stâlp de electricitate.

Aveau mai mulți bani decât luaseră de la poștaș
„Suma de bani găsită reprezintă o sumă mai mare decât cea sesizată a fi sustrasă, existând suspiciuni că ar  proveni din alte fapte de natură penală, lucru care  va fi stabilit ulterior”, informează Ioana Indrieș, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție Județean Bihor. Cei trei suspecți, toţi cu domiciliul în municipiul Bucureşti, au fost reţinuţi în arestul I.P.J. Bihor, urmând a fi prezentaţi Judecătoriei Beiuş, cu propunere de arestare preventivă. Valoarea prejudiciului se ridică la aproximativ 10.000 lei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite