Hotel FM: "Eurovision a fost o experiență dulce-amăruie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa Hotel FM le-a mulțumit fanilor prin intermediul unui mesaj postat pe site-ul oficial, pentru susținere și mesajele de încurajare. Cei trei orădeni spun că sunt mândri că au reprezentat România la Eurovision și speră că românii își vor aminti cu plăcere refrenul piesei "Change", peste ani.

"Dragii nostri,

În primul rând, am dori să mulțumimi fanilor pentru că ne-au sustinut, pentru toate mesajele de încurajare, pentru cuvintele frumoase și pentru voturile voastre. Acest lucru contează cel mai mult pentru noi, vă mulțumim că ne ascultați muzica și sperăm că vă vom avea alături de noi și pe viitor.

În ceea ce ne privește, suntem mândri că am reprezentat România, că piesa Change a fost cântată în fața a 37.000 de oameni și că majoritatea au cântat și au bătut din palme în ritmul ei, iar alte câteva milioane de telespectatori s-au bucurat de această melodie, că ceilalți concurenți și textieri ne-au apreciat, dar și presa, care ne-a urmărit pas cu pas. Feedback-ul nostru a fost unul calitativ, și nu cantitativ, așa că ne dă putere să știm că Hotel FM a făcut o impresie bună.

Eurovision a fost o experiență dulce-amăruie, dar peste cățiva ani ne-am dori ca România să-și amintească refrenul piesei CHANGE și puritatea interpretării, nu de un număr care e departe de-a defini valoarea trupei Hotel FM. Nu avem nimic de justificat sau criticat, unele schimbări iau mai mult timp decât altele, dar ne ținem frunțile sus și ne întoarcem mândri de la Dusseldorf, cu mândria firească de-a fi reprezentat România într-un show de o asemenea anvergură.

Ne-am întors acasă mai motivați ca niciodată să lucrăm la primul nostru album, mai ales că fanii de abia îl așteaptă și ultimul lucru pe care îl dorim este să îi dezamăgim. Fanii noștri sunt obișnuiți cu muzica de calitate și o interpretare impecabilă  și vrem să le oferim în continuare acest lucru. Vă vom ține la curent cu tot ceea ce se întămplă cu Hotel FM și vom face update-uri constante pe site-ul oficial, Facebook, Twitter și presa online."

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite