Horia Brenciu a fost cel mai bine plătit dintre interpreții de la Toamna Orădeană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Flavius Bunoiu, directorul Casei de Cultură a Municipiului Oradea, a anunțat astăzi onorariile acordate vedetelor care i-au încântat pe orădeni, cu ocazia festivalului Toamna Orădeană. Dacă Elena Gheorghe şi Alex Velea au cântat pentru 2.000 de euro, Laurenţiu Duţă pentru 2.200 de euro și Andra pentru 2.500 de euro, Horia Brenciu a fost plătit cu 4.500 euro.

Deși a atras mai mulți orădeni la spectacolul de duminică din Parcarea Independenței, trupa Direcția 5 nu a cerut mai mult de 4.000 de euro.

Mai puțini bani publici

Pentru organizarea din acest an a Toamnei Orădene, municipalitatea a alocat suma de 223.000 lei din bugetul local, mai puţin decât în anii precedenţi. Au crescut însă veniturile din surse proprii (sponsorizări, activităţi comerciale, bilete spectacole), depășind 230.000 lei. „Cheltuielile Toamnei Orădene din acest an s-au ridicat la suma de 319.103 lei, astfel că 133.999 lei au rămas în bugetul Casei de Cultură a Municipiului", se arată în comunicatul de presă al municipalității.

La cetate, pentru a nu da peste cap traficul

„În următorii ani vom încerca să creştem veniturile proprii, astfel încât să organizăm acest eveniment fără sume de la bugetul local. Pe viitor, ne mai dorim să putem organiza Toamna Orădeană în Cetatea Oradea, pentru o mai mare siguranţă a evenimentelor şi pentru a nu crea probleme circulaţiei", a spus Flavius Bunoiu.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite