FOTO Horea Vuşcan a reuşit să strângă peste 500 de oameni, la protestul anti-Bolojan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protest în Piaţa Unirii
Protest în Piaţa Unirii

Aproximativ 500 de persoane s-au adunat duminică la prânz în Piaţa Unirii, pentru a protesta împotriva primarului Ilie Bolojan. Manifestările au fost organizate de către Horea Vușcan, liderul Mișcării Verzilor Democrat Agrarieni Bihor şi au avut ca scop reducerea preţului la gigacalorie, care s-a dublat în ultimii ani, ajungând la 235 de lei.

Protestatarii adunaţi lângă statuia lui Mihai Viteazul au militat şi contra eutanasierii câinilor, deşi această soluţie este luată în calcul de către municipalitate numai în cazuri extreme, dar şi împotriva tăierii arborilor.

 Preţ real la gigacalorie

„Protestăm împotriva deciziilor proaste luate de către municipalitate, pentru a se ajunge la un preţ real la gigacalorie, aşa cum este cel din Beiuş sau din Sântandrei", a spus Horea Vuşcan. Alături de reprezentanţii mai multor asociaţii de proprietari din oraş, acesta a cerut anularea deciziilor Consiliului Local prin care orădenilor racordați la punctele termice geotermale li s-a mărit factura de încălzire. „Vrem ca primăria să subvenţioneze preţul la gigacalorie, la 193 de lei, să nu mai impună monopolul CET, să nu eutanasieze câinii şi să pună capăt tăierilor de copaci", a sumarizat Vuşcan scopul protestului de astăzi.

Protest în Piaţa Unirii
image
Protest în Piaţa Unirii

Dă click pe poze pentru a vizualiza mai multe imagini de la protest

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite