Grâul imaginar, prejudiciu real. A minţit că are un depozit cu cereale, şi a înşelat o firmă din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii unei firme au fost înşelaţi cu peste 78.000 de lei de către un bihorean. Bărbatul este suspectat că încheiat un contract de intermediere cu o firmă din Bucureşti, după ce şi-a declinat o identitate falsă, el minţind că este proprietarul unui depozit cu cereale.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Bihor au început urmărirea penală faţă de I.A., de 37 de ani, din localitatea bihoreană Cefa, sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune.

"Acesta este suspectat că, în cursul lunii august a.c., ar fi indus şi menţinut în eroare reprezentanţii unei societăţi comerciale din Bucureşti, cu care a perfectat un contract de intermediere de achiziţie de grâu, după ce şi-a declinat o falsă identitate şi a susţinut, în mod nereal, faptul că este proprietarul unui depozit de cereale şi că deţine spre vânzare 2.000 de tone de grâu, în scopul obţinerii unui folos material injust", a afirmat inspector principal Alina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

Prejudiciul total provocat astfel este de 78.000 lei. Poliţiştii de investigare a fraudelor bihoreni continuă cercetările în cauză cu suspectul în stare de libertate, pentru documentarea întregii sale eventuale activităţi infracţionale şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite