VIDEO „Gospodinele vesele“ din Oradea, noua plăcere vinovată de la „Românii au talent"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupa „Dadi Plus“ a făcut senzație la „Românii au talent“
Trupa „Dadi Plus“ a făcut senzație la „Românii au talent“

Trupa „Dadi Plus", formată din cinci femei și un bărbat, a ridicat publicul în picioare la „Românii au talent" și a primit trei de „Da", din partea juriului. Profesoare și femei de carieră ușor  trecute de prima tinerețe, cele cinci doamne și colegul lor au dovedit că bucuria de a dansa este molipsitoare și te poate ajuta să cucerești publicul și juriul cel mai sever.

Deși în viața de zi cu zi predau matematică și geografie sau lucrează în turism, în afara programului de lucru se transformă în dansatori plini de energie, cu mișcări provocatoare. Cu vârste cuprinse între 36 și 56 de ani, membrii trupei „Dadi Plus" au reușit să treacă în următoarea etapă a concursului „Românii au talent".

Șpagatul și roata țiganului

Costumați în gospodine, aceștia au dansat și chiar au făcut șpagatul, pe ritmuri antrenante precum „Ice, ice, baby" sau „Barbra Streisand". Din trupă fac parte o profesoară de geografie și fostul său elev, precum și Adina Stamate (medic stomatolog), Laura Ciordaș (operator calculator), Antonela Ciordaș, (șefă recepție la un hotel) și Cătălina Mitrașca (profesoară de matematică).  

Li s-a interzis să mai slăbească

Severul Mihai Petre le-a aplaudat îndelung pe cele cinci orădence și pe singurul bărbat din trupă. „Ați fost atât de expresivi și atât de haioși. Oricine poate dansa și se poate simți bine în țara asta. Important este să ai talent, cum aveți voi",  a spus Mihai Petre. Deși motivul pentru care orădenii s-au apucat de dans a fost dorința de a slăbi, Andi Moisescu i-a atras atenția lui Mihai Petre să nu îi pună să mai dea jos din kilograme. Andra a fost, la rândul său, impresionată. „Sunteți o surpriză plăcută", a spus doamna Măruță.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite