Oradea: Gimnastă din Oradea, la mondiale în Japonia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Gimnastă din Oradea, la mondiale în Japonia
Oradea: Gimnastă din Oradea, la mondiale în Japonia

Orădeanca  Andrada Anton va participa la Campionatele Mondiale de Gimnastică  Ritmică din Japonia, în perioada 4-10 septembrie2009. Ea ve reprezenta România, alături de Ștefania Chiriac, care va concura la categoriade senioare.

Potrivit informațiilor primite de la Anca Sabău, antrenoare de gimnastică ritmică în cadrul Clubul Sportiv Universitar din Oradea , Andrada (17 ani) a început să practice gimnastica ritmică de la vârsta de 6 ani. „A fost selectată la grădiniță, chiar de către mine. Apoi a fost legitimată la CSU Oradea”, povestește Anca Sabău. Andrada a participat la trei Campionate Europene, dintre care două la Moscova și unul la Baku. La campionatele balcanice a ocupat locul doi, în 2005, la București, și locul trei, în 2006, în Turcia.

Trupă de valoare
„Anul acesta a mai participat la două competiții internaționale, Lubljana  și la Kiev. La Cupa Mondială de la Kiev, la  individual, a ocupat locul 35”, spune antrenoarea.   Andrada se află în prezent la București, într-un stadiu de pregătire.  În toamnă va participa la Campionatele Naționale, care vor avea loc la București in perioada 15-17 octombrie. „Clubul nostru va mai participa cu echipa la categoria a III-a, prin gimnastele Ioana Cîmpan, Roxana Bejan, Alexa Prada şi Ioana Rotar iar la categoria a II-a la individual, prin Flavia Bohuş”, spune Anca Sabău.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite