Ghișeele pentru plata taxelor și impozitelor vor fi deschise cu o oră mai devreme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi este prima zi în care orădenii își vor putea plăti taxele și impozitele mai devreme de ora 8.30, cum erau obișnuiți până acum. Potrivit reprezentanților municipalității, începând de marți, 25 ianuarie, ghișeele de încasare a taxelor și impozilor vor fi deschise publicului încă de la ora 7.30.

Primăria Oradea a transmis un comunicat prin care informează că plata taxelor și impozitelor locale se poate face cu o oră mai devreme decât până acum. Astfel, potrivit noului program de lucru cu publicul, orădenii își vor putea achita birul între orele 7.30 - 14.30 în zilele de luni, marţi, miercuri şi vineri, respectiv în intervalul 7.30 - 18.30 în cursul zilei de joi.

Pot plăti și la bancă

De asemenea, orădenii trebuie să știe că pe lângă plata la ghişeu, mai au la dispoziţie plata online, pe baza codului numeric personal sau a codului fiscal, plata prin intermediul unităţilor Direcţiei de Poştă, CEC Bank, respectiv ordin de plată sau foaie de vărsământ. Contribuabilii care îşi achită integral impozitele şi taxele locale înainte de 30 martie vor beneficia de o bonificaţie de 8%.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite