Gheorghe Carp a câştigat concursul pentru conducerea Spitalului Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul viceprimar, actualul manager interimar al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea, Gheorghe Carp a trecut ambele probe ale concursului pentru conducerea unităţii medicale. Pe data de 27 februarie vor fi afişate rezultatele finale.

Probele din cadrul concursului pentru conducerea Spitalului Judeţean au început pe 14 februarie, cu proba scrisă, la care fostul viceprimar, Gheorghe Carp, a luat nota 9,60. Mai mult, la proba de susţinere a planului de management de luni, medicul a primit nota 9,55.

Deşi concursul pentru conducerea spitalului a luat oficial sfârşit, iar fostul vice a fost singurul candidat pe post, urmează perioada de contestaţii, până pe 27 februarie.

Din comisia de evaluare au făcut parte  doctorul Ovidiu Burtă - preşedinte, Hadrian Borcea - şeful SMURD Bihor şi legistul Gabriel Mihalache.

Gheorghe Carp a renunţat la funcţia de viceprimar odată cu numirea sa ca manager interimar al Spitalului Judeţean, pe 6 ianuarie, când a expirat mandatul provizoriu al lui Grebenişan.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite