Gestionara unor firme din Bihor a furat peste 165.000 de lei, din banii angajatorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O bihoreancă în vârstă de 31 de ani, gestionară la mai multe firme bihorene, ar putea fi judecată pentru delapidare şi furt, după ce i-a „uşurat" pe angajatorii săi de peste 165.000 de lei. Femeia este acuzată că, din 2006 până în 2010, a emis facturi, iar banii încasaţi i-a i-a folosit în interes personal. În plus, profitând de încrederea acordată de către patron, a retras 4.000 de lei de pe cardul acestuia.  

Poliţiştii de investigare a fraudelor au finalizat cercetările şi au propus trimiterea în judecată a gestionarei unor firme bihorene, suspectată că a prejudiciat angajatorii cu peste 165.000 lei, prin delapidare şi furt. „Aceasta este acuzată că, în  perioada 2006 - 2010, în calitate de gestionar la două societăţi comerciale cu sediul în Oradea, a emis facturi reprezentând prestări servicii ori mărfuri livrate către clienţii societăţilor la care şi-a desfăşurat activitatea, în valoare de peste 165.000 lei, bani pe care şi i-a însuşit şi i-a folosit în interes personal", a spus Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor.

Şefii aveau încredere în ea

Totodată, aceasta este acuzată că, profitând de încrederea acordată de către administratorul uneia dintre firmele la care era gestionară, care i-a pus la dispoziţie cardul personal şi codul PIN pentru a efectua unele retrageri de sume de bani indicate de acesta din contul personal, a retras, în repetate rânduri, fără consimţământul titularului de cont, suma totală de 4.000 lei. „Prejudiciul total cauzat astfel este de peste 169.000 lei, din care au fost recuperaţi 4.000 lei", a spus Alina Dinu. Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au înaintat dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, cu propunere de trimitere în judecată a suspectei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite