Oradea: Georgieni reţinuţi la frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Georgieni reţinuţi la frontieră
Oradea: Georgieni reţinuţi la frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Salonta au reţinut, în apropierea frontierei, un bărbat, două femei și un copil de doi ani, care încercau să iasă ilegal din ţară.

„Miercuri, în jurul orei 08.30, cu ocazia unei acţiuni specifice de supraveghere şi combatere a migraţiei ilegale, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Salonta au depistat la aproximativ 200m de frontieră, 4 persoane dintre care un minor de 2 ani, care se îndreptau spre frontieră cu intenţia de a trece ilegal în R. Ungară”, informează Dan Marcel, comisar șef de poliție, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție de Frontieră Bihor.

În căutarea unei vieți mai bune
Din verificări a rezultat faptul că persoanele în cauză sunt cetăţeni georgieni, un bărbat de 38 ani cu un minor de 2 ani şi două femei de 29, respectiv 32 ani. „La cercetări persoanele au declarat că intenţionau să ajungă într-o ţară vest europeană pentru a-şi găsi de muncă”, spune Dan Marcel. Având în vedere cele constatate, celor 3 persoane majore li s-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite