ȘOCANT: Doi bărbați au incendiat casele în care stăteau soțiile lor, în aceeași noapte!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O coincidență incredibilă s-a petrecut noaptea trecută în județul Bihor. Doi bărbați, amândoi trecuți de 40 de ani au decis să dea foc caselor în care locuiau soțiile lor. Amândoi au vrut să se răzbune pe femeile care au decis să le intenteze divorț. Primul incendiu a avut loc în Hidișelul de Sus, după ora 21.00, în timp ce al doilea s-a petrecut în comuna Balc, la ora 3.00.

Primul incendiu s-a produs în localitatea Hidișelul de Sus, ieri, la ora 21.30.  Un bărbat de 47 de ani, proaspăt divorțat de soție, a dat foc la propria lui vilă. Fosta soție și cei doi copii, erau în anexa construită la câțiva metri de casă. Familia locuia în anexă iar vila proaspăt construită, era munca lor de o viață. „Am intervenit cu trei autospeciale. Incendiul a avut drept cauză folosirea intenționată a unei surse de aprindere", spune Cristian Herțe, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana.

Practic, bărbatul turnat benzină și a dat foc  la casă. „A făcut ceea ce amenința de mult să facă. Nu m-am așteptat să-și pună amenințările în practică. Eu am lucrat ieri 12 ore la ambulnață și am venit acasă la șapte seara. Nu m-am așteptat la nimic, deși a mai amenințat că dă foc", spune Ana Maria Suceveanu,fosta soție a bărbatului.

Ana Maria Suceveanu nu se aștepta la acest gest

image

După ce a incendiat casa, bărbatul și-a luat mașina și a plecat. „Fosta soție a depus plângere, iar noi am demarat o anchetă sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere", a declarat Alina Dinu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bihor.

Caz aproape identic în comuna Balc

În aceeași noapte, un bărbat de 46 de ani a dat foc casei în care locuiau fosta sa soție și mama acesteia. Se pare că și în al doilea caz bărbatul a recus la acest gest supărat fiind că soția i-a intentat divorțul. După incident, el a vrută se se înjunghie cu cuțitul, dar nu a reușit decât să-și facă o rană superficială în abdomen.
În urma incediului au fost distruși aproximativ 15 metri pătrați din acoperișul casei, patru geamuri, trei uși, mobilierul din dormitor, magazia de lemne  și patru tone de fân. Prejudicul este de 15.000 de lei", spune Cristian Herțe, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana. „Focul a fost declanșat de prin folosirea intenționată a sursei de aprindere", spune Herțe.
 „Vom efectua cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere după ce proprietarul casei va depune plângere", a declarat Alina Dinu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bihor.

Click pe imagine pentru Galerie Foto

image
Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite