Gavrilă Grebenişan este noul manager al Spitalului Clinic Judeţean Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spitalul Clinic Judeţean va avea un nou comitet director. Managerul, directorul financiar contabil, directorul medical şi directorul de îngrijiri îşi vor prelua atribuţiile începând de miercuri, 6 iulie, pentru o perioadă de maximum şase luni, până la revocare sau până la ocuparea prin concurs a posturilor.

Potrivit informaţiilor transmise de către biroul de presă al Primăriei Oradea, având în vedere încetarea de drept a mandatelor membrilor comitetului director interimar al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea şi atributul primarului municipiului Oradea de a numi membrii comitetului director interimar, primarul Ilie Bolojan a emis dispoziţiile de numire a membrilor comitetului director interimar al Spitalului Judeţean, care îşi vor intra în atribuţii începând cu data de 6 iulie 2011, pe o perioadă de maxim 6 luni, până la revocare sau până la ocuparea prin concurs a posturilor.

Noua conducere

Membrii comitetului director interimar sunt: Gavrilă Grebenişan - manager, Maria Silaghi - director financiar contabil, Traian Adrian Duşe - director medical şi Florin Nicolae Rob - director de îngrijiri.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite