Gata cu facturile mari! De azi Electrocentrale Oradea oprește furnizarea de căldură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădenii care se temeau din pricina facturilor mari la întreținere trebuie să știe că  se oprește furnizarea agentului termic de încălzire. Decizia a fost luată pentru că s-au înregistrat trei zile consecutive în care media temperaturilor a fost mai mare de 10 grade în timpul nopții.

Electrocentrale Oradea SA a anunțat că va opri furnizarea agentului termic necesar încălzirii centrale a locuințelor. „Având în vedere faptul că s-au înregistrat trei zile consecutive cu media temperaturilor exterioare, în intervalul orar 18 - 06, mai mari de 10° C, începând de astăzi, se opreşte furnizarea agentului termic pentru încălzire de la punctele termice pe care le deserveşte", se precizează în comunicatul instituției.
Orădenii vor avea astfel de plătit doar teri zile de căldură pentru luna aprilie. Sezonul rece 2010-2011 a fost marcat de două scumpiri ale gigacaloriei. Prima a fost votată în decembrie și a intrat în vigoare în data de 1 ianuarie iar cea de a doua a fost votată în martie și va intra în vigoare în data de 1 mai.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite