Oradea: Ilie Năstase și Gabriela Szabo vor construi case la Beiuș

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Ilie Năstase și Gabriela Szabo vor construi case la Beiuș
Oradea: Ilie Năstase și Gabriela Szabo vor construi case la Beiuș

Personalități din lumea sportului, dar și afaceriști și politicieni, participă săptămâna viitoare la „Big Build”, un eveniment organizat de Habitat pentru Umanitate Beiuș, pentru tinerii defavorizați.

Citeşte şi:
Bănăţenii sunt codaşii României la construcţia de case

Circa două sute de voluntari din Irlanda de Nord vor construi, în doar cinci zile, zece locuințe noi, pentru familii defavorizate din Beiuș. Totul se va desfășura în cadrul evenimentului „Big Build”, care începe luni, 5 octombrie, la Beiuș, cu ocazia Zilei Mondiale a Locuirii. În prima zi, voluntarii irlandezi și români vor munci alături de ES Robin Barnett, Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, și Jan Sorensen, reprezentantul ONU în România. Pentru miercuri, și-au confirmat participarea Gabriela Szabo, Ilie Năstase și Mariana Bitang.

Proiect internațional
De casele construite se vor bucura tineri adulţi dezavantajaţi, care au crescut în orfelinatele de stat. „La Big Build se vor sărbători 15 ani de implicare a Habitat Irlanda de Nord în construirea de locuinţe, comunităţi şi speranţe în întreaga lume şi de strîns parteneriat şi sprijin acordat programului românesc până acum. Excelenţa sa, Robin Barnett, Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, sprijină această iniţiativă şi va lucra alături de cei aproape 200 de voluntari nord-irlandezi pentru ca cel puţin zece familii să poată locui în condiţii decente”, spune Emil Popa, manager comunicare la Habitat pentru Umanitate Beiuș.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite