Oradea: O șoferiţă neatentă a intrat cu maşina în Intercity (UPDATE+ GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: O șoferiţă neatentă a intrat cu maşina în Intercity (UPDATE+ GALERIE FOTO)
Oradea: O șoferiţă neatentă a intrat cu maşina în Intercity (UPDATE+ GALERIE FOTO)

O bihoreancă de 35 de ani s-a izbit în această dimineaţă, cu autoturismul, în trenul Intercity 232, care circula pe ruta Timişoara - Cluj. Accidentul a avut loc la orele 08.35, la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Livada de Bihor. 

CITEŞTE ŞI:
Trei femei au murit după ce un tren a lovit o maşină condusă de un italian

UPDATE, Ora 12.00:

Lenuţa Firezar se grăbea înspre Oradea când, neoprind la semnalele luminoase şi sonore care avertizau apropierea trenului, a fost acroşată de Intercity.

A avut noroc şi a scăpat cu răni ușoare, la cap şi la mâini, potrivit informațiilor primite de la Beres Zsolt, medicul SMURD care s-a ocupat de cazul ei. "Nu a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare, fiindcă bihoreanca era deja în afara maşinii, la sosirea echipajului", a informat Cristian Herţe, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgenţă Crişana.

Conduce de 15 ani

Ajunsă la serviciul de primire urgenţe, de la Spitalul Judeţean din Oradea, Lenuţa Firezar a fost însoţită de mama şi de sora sa Corina, precum şi de fiica sa adolosecentă. Toate au răsuflat uşurate când au auzit ca neatenţia nu o va costa pe Lenuţa mai mult decât cheltuilele pentru repararea Loganului pe care îl conducea. Potrivit surorii sale, Lenuţa Firezar are o experienţă în şofat de 15 ani. Corina a spus că de vină pentru accident sunt tufele și buruienile care reduc semnificativ vizibilitatea în zona căii ferate. În schimb, unul dintre frații victimei, care se afla în singură în mașină, a spus că Lenuța este singura responsabilă pentru accident. Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție Județean, spune că polițiștii rutieri cercetează cazul și vor lua măsuri, în funcție de rezultate.

A ignorat toate semnalele

„În timp ce conducea pe drumul comunal 77 un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor, o femeie de 35 de ani din Livada nu a oprit la semnalele acustice şi luminoase în funcţiune de la trecerea la nivel cu calea ferată, autoturismul fiind acroşat de trenul I.C. 232 care circula pe ruta Timişoara – Cluj – Napoca”, spune Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor. Șoferița neatentă a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital. 

   

image
image
image

Moartea pândeşte la calea ferată

Poliţiştii bihoreni recomandă conducătorilor auto şi pietonilor să respecte semnalele acustice şi luminoase de la trecerile la nivel cu calea ferată și să traverseze liniile ferate doar prin locurile marcate şi numai după ce s-au asigurat temeinic în prealabil. Vom reveni cu detalii.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite