Furtuna care s-a abătut aseară asupra Oradei a făcut ravagii (FOTO+VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cartierul Ioșia Nord, din pricina ploii puternice cu grindină, acoperișul unei firme de construcții s-a desprins și a căzut peste mașinile din apropiere. Patru dintre acestea au suferit avarii. În plus, au căzut copaci și stâlpi de electricitate și traficul pe câteva străzi a fost blocat.

Furtuna a izbucnit aseară, în jurul orei 19.00 și a luat prin surprindere orădenii. Rafalele cu grindină și-au făcut simțit efectul  atât în trafic cât și în buzunarele orădenilor.

Dă click pe fotografie pentru a vedea imagini filmate în timpul furtunii

image

Cel mai grav incident s-a petrecut în cartierul Ioșia, unde patru mașini au fost avariate după ce acoperișul unei clădiri s-a desprins. O Dacie 1300, o Kia, un VW Golf și un Cielo au avut parbrizele sparte, iar capota, botul și aripile avariate.

Vezi aici galerie foto

Copaci doborâți de furtună

„Au fost foarte multe apeluri la numărul de urgență 112. Nu avem încă o statistică dar pe foarte multe străzi din Oradea au fost doborâți copaci sau au căzut crengi și circulația s-a desfășurat cu greutate. Pe strada Uzinelor a căzut chiar și un stâlp de electricitate", a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana.

Din fericire, furtuna nu a provocat pierderi de vieți omenești.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite